Ndiq plotësisht filmin "Shok" (Video)


 Filmi i mirënjohur tashmë "Shok", i cili ishte në prag ftimit të çmimit si filmi më i mirë me metrazh të shkurtër nga Akademia Amerikane e Filmit, vazhdon jehonën në mbarë botën për historinë dhe origjinalitetin e tij.

Pavarësisht se ky film nuk arriti të fitonte OSCAR-in, duhet të theksojmë se ishte filmi i parë shqiptarë që arriti së paku të nominohej për këtë çmim madhorë dhe ka surprizuar tej mase. Çmimi u fitua nga filmi"Stutterer".

Filmi shok është vlerësuar jashtëzakonisht dhe ka bërë bujë kudo që është parë dhe transmetuar, përfshirë regjizorë me famë botërërore dhe revista prestigjioze ndërkombëtare të filmit.

Së fundi "Shok" është shfaqur edhe në You-Tube për publikun e gjerë, të cilin mund ta ndiqni në vijim.


Previous Post Next Post