Astronauti i NASA-s pranon se UFO-t ekzistojnë (Video)

Scott Kelly, një astronaut i NASA-s, në këtë video të kanalit të NASA-s flet për përvojën e tij një vjeçare në hapësirë, ku i përjgigjet pyetjeve të gazetarëve dhe të kurshetarëve të rrjeteve sociale. 

Gjatë rrjedhës së intervistës Kelly bën një deklaratë shokuese në lidhje me alienët. Vini re në minutën 20:10 të kësaj videoe të publikuar nga NASA, ku ai thotë: "Mendoj, se të vish sërish në gravitet është më e vështirë se sa të ikësh nga graviteti, kështu që...nuk e di, ndoshta ALIENËT mund ta kenë pasur më të lehtë se sa ne!?" thotë Scott Kelly.Kjo deklaratë e tij vërteton edhe njëherë se agjencitë hapësinore dhe shtetet e fuqishme të botës mbajnë shumë gjëra të fshehura për publikun e gjërë dhe se ka të ngjarë që të kenë pasur kontakt me UFO-t.
Previous Post Next Post