I Shpërthen në Gojë Cigarja Elektronike - Humbet 4 Dhëmbë dhe një pjesë të Nofullës


 Një adoleshent ka humbur të paktën katër dhëmbët e pasme dhe dëmtuar një pjesë të nofullës pasi i shpërtheu cigarja elektronike në gojë, thonë doktorët në Montana, SHBA.

Një dentist në Misula thotë se po trajton një pacient të paidentifikuar pas një aksidenti, ku i shpërtheu në gojë cigarja elektronike, duke i shkaktuar dëme të konsiderueshme.

Dr. Kevin Miltko thotë se kjo traumë është më e keqe se çdo aksident me makinë që ka parë.

Shpërthimi bëri që adoleshenti të humbasë katër dhëmbët e përparme. Të gjithë dhëmbët do kenë nevojë për kanale në rrënjë pasi dëmtimi ishte shumë i rëndë.

Përveç humbes së dhëmbëve, një pjesë e mirë e nofullës i është dëmtuar rëndë nga shpërthimi.
KTVQ.com | Q2 | Continuous News Coverage | Billings, MT
Previous Post Next Post