Polici ngërthen Penisin e të arrestuarit duke kujtuar se është armë vdekjeprurëse (Video) Ky është një nga momentet më të vështira për një polic në Britani, i cili ngërtheu penisin e një burri duke kujtuar se ishte një armë vdektjeprurëse.

Njeriu i cili gjendet zbuluar në pjesën e sipërme të trupit, është duke qëndurar në recepsionin e një hoteli duarlidhur ndërsa policët janë duke e kontrolluar.


Ndërsa polici e kontrollon nga xhepat e pasme, lëviz duart për të kontrolluar përpara ku edhe prek penisin e të arrestuarit siç mund ta shihni në video. Më pas polici, tërhiqet pas i turpëruar.

Video është publikuar nga Mirror, por nuk bëhet me dije se ku ka ndodhur ngjarja dhe nuk dihen motivet e këtij arrestimi..
Previous Post Next Post