Përse Njerëzit Inteligjent e kanë të Vështirë të gjejnë Dashurinë

 Përse Njerëzit Inteligjent e kanë të Vështirë të gjejnë Dashurië


1. Janë të prirur të jenë analitik
Kur bëhet fjalë për partner, ekzistojnë më tepër gjëra se sa seksi dhe orgazma, dhe njerëzit e mprehtë janë të gjithë në dijeni të këtij fakti.

Ata mendojnë për të ardhmen, për mënyrën më të mirë për të kultivuar romancën, dhe janë  të fiksuar për të gjetur njeriun e duhur.

2. E dinë që është më mirë të jenë vetëm, se sa pranë partnerit të gabuar
Dhe kjo nuk është diçka e turpshme. Njerëzit e zgjuar janë të dhënë deri në vdekje për të gjetur njeriun e duhur, aq shumë sa do të abstenonin për çdo person nëse do ishte e nevojshme.

3. Janë në dijeni të faktit që lidhjet shpesh përfundojnë
Kjo nuk është ekzaktësisht diçka cinike. Ata janë në dijeni të faktit brutal se shumica e lidhjeve nuk do të funksiononin.

Si rezultat, ata i marrin gjërat pak me ngadalë dhe kanë vështirësi të angazhohen. Por partneri i duhur do ta kuptonte këtë.

4. Priren të jenë të turpshëm
Kjo nuk lidhet me faktin se njerëzit inteligjen janë të turpshëm me çdo njeri, por gjithashtu edhe me të tjerë njerëz inteligjent. Ata mund të ndihen të shqetësuar me faktin kur dikush shkëlqen në ato fusha të jetës ku ata nuk munden.

5. Ata dinë si të mbrohen
Njerëzit e zgjuar në botë janë shpesh në dijeni të rrezikut në çdo situatë, këtu përfshihet edhe lidhja. Shfaqen të ftohtë, të kujdesshëm, dhe janë të prirur që t'i vendosin barriera vetes me qëllim për t'u mbrojtur.
Previous Post Next Post