Mënyra që mundësojnë Energjinë Kozmite të rrjedhë brenda Qenies Tënde


Universi është i mbushur plot me energji të ndryshme. Shumë nga ne, përgjatë gjeneratave e kemi mbyllur veten si në guackë, kjo është energji të pabesueshme që rrjedh rreth nesh gjatë gjithë kohës. Mund të jetë e vështirë për ta ftuar atë energji mbrapsht në jetën tonë.

Filloni të menaxhoni energjinë negative

Çdo kujtim i keq, opinion negativ, dhe armiqësi që mbani me vete, është një "lëmsh" energjie negative që pret të çlirohet. Kur keni shuzmë nga këto burime të energjisë negative, nuk ka shumë vend për energji kozmike brenda hush. Çlirojeni këtë energji negative, por bëjeni në mënyrën e duhur.

Po të jeni të çmendur, e ulëritura dhe e bërtitura do ta çlironte energjinë negative, por do të kthehej mbrapsht sërish nëse nuk e menaxhoni në mënyrë proaktive.

Nëse dikush ju ka lënduar, faleni. Çlirojeni enerjginë negative të armiqësisë tënde. Fal. Zëvendësojini opinionet tuaja negative me ato pozitive. Sapo ta keni bërë këtë, jeni hapur ndaj energjisë së kozmosit.

Përuluni 
Mënyra që mundësojnë Energjinë Kozmite të rrjedhë brenda Qenies Tënde

Është e thjeshtë që ta lejoni egon tuaj të çmendet. Ekzistojnë kohëra kur egoja jonë inflacionohet, dhe nisim e mendojmë sikur jemi më të fuqishmit në univers. Është e rëndësishme të mësojmë se si të ekujlibrojmë këto dy gjëra.

Kuptoni që jeni të gjallë me shpresa dhe dëshira, dhe kjo është normale, por duhet të kuptoni gjithashtu që jeni një person, dhe gjëja më e sigurtë në jetë është se do vdisni, vetëm për t'u zëvendësuar nga gjeneratat pasardhëse.

Përuleni veten ndaj energjive të universit dhe energjia kozmike do nisë të rrjedhë.

Pastroni vendin tuaj

Anija juaj është e gatshme t'ju dërgojë në univers, por vendi juaj thotë diçka tjetër. Po të kesh shtëpinë rrëmujë, përplot me mjete elektronike që në të shumtën e rasteve nuk i përdorni, kjo bën që energjitë kozmike të frenohen. Përgatiteni veten duke pastruer vendin rreth jush, duke dhuruar gjërat që nuk ju nevojiten, e të krijoni vende pozitive e të shenjta nga ku mund të merrni bujarinë e kozmosit.
Previous Post Next Post