Britani - Kleriku musliman studentëve: Ta godisni Gruan me Shkop, nëse nuk ju bindet

  Britani - Kleriku musliman studentëve: Ta godisni Gruan me Shkop, nëse nuk ju bindet


Një klerik musliman i cili thotë se nëse gruaja nuk ju bindet mund ta godisni me shkop,  ka dhënë leksione në disa fakultete britanike, raporton "Daily Mail".

Në videon e tij ai e mbron tezën e rrahjes së gruas dhe i këshillon burrat të përdorin një shkop.

Ai pretendon se gratë që dalin jashtë pa sqaruar se ku ishin dhe pse janë vonuar për në shtëpi janë me faj për "sjellje të pahijshme".

Predikuesi insiston se Islami e suporton skllavërinë seksuale dhe të kesh më shumë se një grua.

Duke folur në Universitetin e Shefildit, ai pretendon se videot e tij i japin përgjigje "keqperceptimeve mbi Islamin që përdoren nga islamofobët".

Besohet se Soliman ka dhënë leksione gjithashtu në Notingam, Leicester, Lids dhe Mançester.
Previous Post Next Post