Gorilla Koko ka një mesazh për njerëzimin (Video)


Është fakt i trishtë që gorilla është një specie në zhdukje. Në realitet gorillat janë një nga speciet më të ralla mbi tokë. Mund të komunikojnë me njerëzit duke përdorur gjuhën e shenjave. Më poshtë mund të shihni një video të Kokos, një gorillë femër e mësuar rreth ndryshimeve klimaterike dhe që mund t'i flasë njerëzve.

 

Kjo video u bë pasi Koko u informua se çfarë po ndodh me planetin tokë, dhe më pas reagoi - i mësuar, sigurisht.

Kjo video mbresëlënëse është realizuar së fundi nga "NOE", një organizatë e angazhuar në mbrojtjen e natyrës dhe të biodiversitetit, dhe mesazhi i drejtohet shteteve që do marrin pjesë në Samitin e 21 për Ndryshimet Klimaterike.
Previous Post Next Post