8 Foto Totalisht Ndryshe nga Çfarë Shihet

Në ditët e sotme gjithkush mund të bëjë foto të ndryshme me aparatin e tij celularë. Mund të bëjmë foto të ndryshme duke fiksuar momente të gëzueshme apo jo të gëzueshme të jetës sinë. Por ndonjëherë, mund të ndodhë që të bëjmë një foto, dhe kjo foto të duket krejtësisht ndryshe me çfarë do të donim. Ja 8 foto që janë krejtësisht ndryshme me çfarë duken në pamje të parë:

Foto Totalisht Ndryshe nga Çfarë Shihet
Gruaja Dem

Kokëqeni

Krahu leshator

Mamaja e Batmanit

Mikesha Nudo

Po ku po e bën more?!

Këmba si dorë

Çfarë prapanice!
.
Previous Post Next Post