4 Vdekje shokuese të lidhura me Seksin


 1. Seks me kalin
Në korrik të vitit 2005, një burrë vdiq në Uashington pasi kishte vizituar një bordello kafshësh dhe kreu marrëdhënje seksuale me një kal.

Gjatë marrëdhënjes zorra e trashë e burrit u ça, kjo çojë në vdekjen e tij si pasojë e peritonitis, që është një infeksion i rëndë i barkut.

Zyrtarët theksaun se vdekja ishte aksidentale, por më pas kjo bëri që Uashingtoni të kalojë një ligj që i ndalon marrëdhënjet seksuale me kafshët.

Marrëdhënjet seksuale me kafshët konsiderohen krim në Uashington dhe ndëshkohet me 5 vjet burg.

2. Morseta elektrike në thithka
Në vitin 2008 një burrë nga Pensilvania, SHBA, njoftoi policinë dhe i tha se gruaja e tij kishte vdekur me anë të elektroshokut.

Në fillim ai pretendoi se atë e kishte zënë korenti nga boja e flokëve pasi doli nga dushi/

Më pas ai pranoi se ata ishin duke bërë "sjellje të pahijshme seksuale" dhe se gruaja e tij vdiq për shkak se kishte kapur thithkat me morseta elektrike.

Burri tha se vdekja ishte aksidentale por juria vendosi që ai të vuante me 30 vjet burg.

3. Sperma e qenit
Një grua irlandeze vdiq pasi kreu marrëdhënje me një pastor gjerman në vitin 2008. Gruaja u takua me të zotin e qenit në një dhomë për marrëdhënjet me kafshët ra dakord që të kryenin marrëdhënje me qenin.

Por ajo nuk e dinte që kishte alergji të jashtëzakonshme nga sperma e qenit, dhe vdiq nga anafilaksis.

Gjykata vendosi se i zoti qenit ishte i pafajshëm sepse ishte vednimi i saj që të kryente marrëdhënje me qenin - ndërsa njerëzit përreth dëshmuan se si ky burrë e humbi punën dhe familjen e tij.

4. Helm në vaginë
Kjo është më shumë një tentativë vrasje se sa një vdekje seksuale. Në vitin 2013 një grua nga Brazili e mbushi vaginën e saj me helm me qëllim për të vrarë burrin e saj.


Ajo i kërkoi atij që të kryente seks oral në vaginën e saj pa e kuptuar se tashmë ishte helmuar vetë. Ironikisht, burri i shpëtoi jetën duke e dërguar me shpejtësi në spital për trajtim.
Previous Post Next Post