Studimi - të fjeturit anash shkakton ankth në gjumë

Studimi - të fjeturit anash shkakton ankth në gjumë

Nëse flini anash, ka më shumë të ngjarë të shihni ëndërra të frikshme. Sipas një studimi të bërë në vitin 2004, njerëzit që flenë në anën e majtë, përjetojnë më shumë ankthe gjatë gjumit se ata që flenë në anën e djathtë, raporton Huffington Post

Përpara se të ndikoheni në këtë që sapo lexuat, është e rëndësishme të mbajmë parasyshë që në këtë studim morën pjesë vetëm 63 persona. 41 prej tyre flinin në anën e djathtë, dhe 22 në anën e majtë. Rreth 41% e atyre që flinin në anën e majtë raportuan përjetime  ankthesh gjatë gjumit, ndërsa 15% e atyre që flinin në anën e djathtë, raportuan të njëjtën gjë.
Previous Post Next Post