Realitet 360° në Krishtlindje brenda Shtëpisë së Bardhë

Realitet 360° në Krishtlindje brenda Shtëpisë së Bardhë

 Si janë me të vërtetë Kishtlindjet brenda Shtëpisë së Bardhë - janë me të vërtetë aq të këndshme pemët, siç duken e dhe në TV.Një video e re virtuale vjen nga Google, e cila na mundëson që ta zbulojmë. Gjigandi i Webit postoi një tur 5 minutësh të Shtëpisë së Bardhë.

Gjatë videos një folës shpjegon zbukurimet dhe bën guidën në disa dhoma të saj - përfshirë librarinë e Shtëpisë së Bardhë.

Ata që kanë iPhone dhe iPad mund të navigojnë me mjetin e tyre për të parë rreth e qark çdo dhome. You-Tube nuk e suporton akoma realitetin virtuan në iOS, sipas "The Verge".

Përdoruesit e Desktop mund të navigojnë duke përdorur rrethin në këndin lart në të majtë.
Previous Post Next Post