Futet nga Tavani në Argjendari dhe nis vjedhjen (Video)


 Një hajdut giximtarë u regjistruar nga një kamera sigurie teksa po futej në një aegjendari përmes tavanit të saj.Kamera e sigurisë s; argjendarisë në Ganzhou të provincës Jiangxi, hodhi në rrjet të gjithë ngjarjen, ku hajduti u ul me kujdes në dysheme.

Më pas ai fiku kameran e sigurisë dhe pastaj nisi të vjedhë artikuj të çmuar të argjendarisë me një vlerë prej 15,000 dollarësh amerikan, raporton Tepegraph.
Futet nga Tavani në Argjendari dhe nis vjedhjen (Video) Futet nga Tavani në Argjendari dhe nis vjedhjen (Video) Reviewed by Oculus News on 12/20/2015 09:07:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.