Babai ja heq dhëmbin vajzës me Dron (Video)

Humbja e dhëmbit të parë është një moment i rëndësishëm për fëmijët.

Një vajzë nuk do ta harrojë kurrë këtë event - sepse e ka hequr dhëmbin me anë të një droni.

Ngjarja ka ndodhur javën që shkoi në Oregon, SHBA, ku Ariana Schreiner, 5 vjeçare, e lejojë babain e saj që t'ia lidhë dhëmbin me një spango në një dron, dhe pastaj ta ngrejë atë me anë të telekomandës.

Siç shihet, kjo video tregon çastin kur Ariana humb dhëmbin e parë të saj në nofullën e poshtme.

Ndërsa droni ngrihet në ajër, dhëmbi del menjëherë nga goja e vogëlushes.Ekziston edhe një çështje e rëndësishme se përse Ariana e pranojë këtë sfidë, që për të  tjerë fëmijë të së njëjtës moshë as që mund të mendohet: Ariana do marrë 10 dollarë nga kjo video.

Previous Post Next Post