Serbia notë proteste Shqipërisë pas incidentit të autobuzit ku ndodhej ekipi serb

Serbia notë proteste Shqipërisë pas incidentit të autobuzit ku ndodhej ekipi serb
Sipas gazetë serbe ‘Kurir’, Ministria e Jashtme e Serbisë i ka dorëzuar një notë proteste ambasadorit tonë në Beograd, Ilir Boçka pas incidentit të ndodhur pasditen e sotme në Tiranë, ku autobusi me të cilin udhëtonte kombëtarja serbe është goditur me gurë teksa ka hyrë në qytet.

Sipas ministrisë së jashtme serbe, ‘incidenti dëshmon për neglizhencë serioze të shërbimeve kompetente në Shqipëri për organizmin e kësaj ndeshjeje’.

Serbia ka kërkuar zbardhjen e menjëhershme të ngjarje dhe arrestimin e dënimin e personave që qëlluan mbi autobusin e lojtarëve serbë.
Previous Post Next Post