Kërcënohen nga ISIS kryeministrat e Ballkanit

Kërcënohen nga ISIS kryeministrat e Ballkanit

 Një mesazh kërcënues ka mbërritur në adresën e ReportTV, në të cilin kërcënohen të gjithë kryeministrat e Ballkanit, raportojnë mediat.

Mesazhi mendohet se vjen nga mbështetësit e Shtetit Islamik në Shqipëri, të quajtur “Islamic State – Wilayat Albania”.

Ata thonë se shumë shpejt donisin sulmet në Ballkan dhe njerëzit e parë që paralajmërohen janë kryeministrat.

“Do ishte mirë që këta kryeministra të ruajnë veten”, thuhet në mesazh.
Kërcënohen nga ISIS kryeministrat e Ballkanit Kërcënohen nga ISIS kryeministrat e Ballkanit Reviewed by Oculus News on 10/02/2015 07:14:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.