Kënga më qetësuese në botë - konfirmon studimi

Vlerat relaksuese të këngës Weightless të grupit Marconi Union u vërtetuan nga një grup shkencëtarësh britanikë në një studim të realizuar me 40 gra.

Kjo këngë, e cila u cilësua si kënga më relaksuese në botë, ul me 65% gjendjen e përgjithshme të ankthit. Studiuesit morën parasysh rrahjet e zemrës, tensionin e gjakut, frymëmarrjen dhe aktivitetin cerebral, duke krahasuar këngë të ndryshme, derisa arritën në përfundimin se kënga Weightless, ose "pa peshë", është më relaksuesja nga të gjitha.

.
Previous Post Next Post