Apple gjobitet me 134 milion $ - përdori një proves të mbrojur nga Universiteti Wisconsit

Apple gjobitet me 134 milion $ - përdori një proves të mbrojur nga Universiteti Wisconsit

Kompania e famshme Apple është gjobitur me një shumë prej 134 milion dollarësh të cilën do t'ia paguajë Universitetit të Wisconsit në SHBA.

Kjo gjobë marramendëse e kompanisë së mirënjohur të pajisjeve elektornike vjen pasi kishte nxjerrë në treg një procs të, i cili ishte ekskluzivitet dhe i mbrojtur me patentë nga Universiteti Wisconsit.

Përfaqësuesit e Apple janë mbrojtur në gjykatë me argumentin se patenta nuk ishte e vlefshme. Por pasi u mor vendimi që të gjobitet, kompania nuk ka komentuar më tej deri tani.
Apple gjobitet me 134 milion $ - përdori një proves të mbrojur nga Universiteti Wisconsit Apple gjobitet me 134 milion $ - përdori një proves të mbrojur nga Universiteti Wisconsit Reviewed by Oculus News on 10/18/2015 08:36:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.