Federata Kosovare e Tenisit dhe Çiklizmit pranohen në Federatën Ndërkombëtare

Federata Kosovare e Tenisit dhe Çiklizmit pranohen në Federatën Ndërkombëtare

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Shala, uroi sot Federatën e Tenisit të Kosovës, me rastin e pranimit në Federatën Ndërkombëtare të Tenisit.

Shala po ashtu uroi edhe Federatën e Çiklizmit dhe çiklistët e Kosovës për pranimin e përkohshëm në Unionin Ndërkombëtar të Çiklizmit. /KosovaPress/
Federata Kosovare e Tenisit dhe Çiklizmit pranohen në Federatën Ndërkombëtare Federata Kosovare e Tenisit dhe Çiklizmit pranohen në Federatën Ndërkombëtare Reviewed by Oculus News on 9/26/2015 12:33:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.