Çifti Rama foto me çifti Obama


  Teksa ndodhet ende në SHBA për një vizitë zyrtare ku ka marrë pjesë në Samitin anti ISIS, kryeministri shqiptarë ka shfrytëzuar momentin e përshtatshëm për të bërë një foto me çiftin e Shtëpisë së Bardhë, të cilën e ka publikuar në profilin e tij në Facebook.
Çifti Rama foto me çifti Obama

Në këtë foto të bërë pranë flamujve të SHBA-së vazove përplot me lule zëmblaku dhe zhabinë, liderët kanë "shkëmbyer" bashkëshortet.
Çifti Rama foto me çifti Obama Çifti Rama foto me çifti Obama Reviewed by Oculus News on 9/29/2015 09:25:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.