(Video) Ngjitje në shkëmb dhe hedhje me parashutë, nga i njëjti shkëmb


 Në këtë video të publikuar nga GoPro, shfaqet Zak - një i apasionuar pas aventurave - duke ngjitur një shkëmb në Oregon të Amerikës, dhe më pas duke u hedhur me parashutë nga po i njëjti shkëmb.
Për më tepër shijojeni këtë video mbresëlënëse, e cila mund të shërbejë edhe si udhëzues për të apasionuarit e shumtë në Shqipëri pas këtyre sporteve ekstreme që dhurojnë adrenalinë pa fund - 2/3 e sipërfaqes së Shqipërisë përbëhet nga relieve malore, kështu që kudo që të ndodheni në territorin e Shqipërisë, asnjëherë nuk do jeni larg një aventure të paharrueshme, mjafton të pajiseni me mjetet e nevojshme dhe të keni pranë instruktorët e duhur.
Previous Post Next Post