Portali britanik "Holiday Please" sugjeron Shqipërinë ndër vendet që duhen vizituar


Portali i njohur Britanik që fokusohet tek destinacionet turistike për të kaluar pushimet më të bukura në botë “Holiday please” liston Shqipërinë si një vend që duhet vizituar këtë verë. “Në kohën e rënies së komunizmit në vitin 1992, nuk kishte shumë turizëm në këtë vend, por 20 vjet më vonë, turizmi ka filluar të zhvillohet në mënyrë konstante.
Portali britanik "Holiday Please" sugjeron Shqipërinë ndër vendet që duhen vizituar

Shqipëria, ka tre zona që mbrohen nga UNESCO, është vendi i kodrave dhe maleve të thepisura, vendi i fortesave të vjetra dhe detit të mrekullueshëm. Tashmë njerëzit kanë filluar të shkojnë në Shqipëri si një destinacion për pushimet e tyre. Shqipëria do kthejë një ish-bazë ushtarake në ishullin e Sazanit në një vend turistik. Portali "Holidy Please" sugjeron që këto vende u përshtaten edhe njerëzve që karakterizohen nga ndjenja e aventurës, të cilët dëshirojnë të vizitojnë vende unike.
Previous Post Next Post