92 vjeçarja realizon maratonën prej 42 kilometrash

92 vjeçarja realizon maratonën prej 42 kilometrash

Një e moshuar 92 vjeçare është bërë gruaja më e vjetër në botë që ka përfunduar një maraton,duke përshkaur plot 42 kilometra.


Harriette Thompson është duartrokitur nga dhjetëra shikues dhe mbështetës, pasi ka përfunduar garën për shtatë orë e 24 minuta e 36 sekonda, deri sa arriti në vijën e finishit në San Diego.
92 vjeçarja realizon maratonën prej 42 kilometrash 92 vjeçarja realizon maratonën prej 42 kilometrash Reviewed by Oculus News on 6/01/2015 11:02:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.