Ndalohet pirja e duhanit ne publik ne Pekin

Pirja e duhanit në publik në Pekin të Kinës është e ndaluar tani me ligj.

Kina ka mbi 300 milionë duhanpirës dhe mbi një milion kinezë vdesin çdo vit nga sëmundje që lidhen me duhanin.

Ligji i ri ndalon duhanin në restorante, zyra dhe transportin publik.

Mijëra inspektorë do të mbikëqyrin zbatimin e ligjit.
Ndalohet pirja e duhanit ne publik ne Pekin Ndalohet pirja e duhanit ne publik ne Pekin Reviewed by Oculus News on 6/01/2015 08:43:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.