Veliaj: Fushatën po e ndërtojmë mbi çfarë flitet në tavolinëne bukës

Veliaj: Fushatën po e ndërtojmë mbi çfarë flitet në tavolinëne bukës
Një grup monitorues ka thënë se sulmet e forcave speciale në Sirinë lindore kanë vrarë 32 pjesëtarë të grupit militant, Shteti Islamik, përfshirë edhe katër liderë të tyre.

Kandidati i mazhorancës për bashkinë e Tiranës ka nisur ditën e sotme takimet në familje të kryeqytetit. Familia Duzha dhe Fejzo nga Lapraka e Tiranës ka pritur kandidatin Veliaj, në një drekë familjare, me të cilin kanë diskutuar rreth shumë problemeve që ata hasnin çdo ditë.

Nga kjo familje, Veliaj është shprehur se fushatën e tij po e ndërton mbi çfarë flitet në tavolinën e bukës. “Fushatën po e ndërtojmë mbi çfarë flitet në tavolinëne bukës”, tha Veliaj.

Ndërsa, pyetjes së njërit prej pjestarëve të kësaj familje se përse nuk eliminohen gropat nëpër rrugë, të cilat nuk kërkojnë punë dhe investime aq sa mund të kërkojë trami apo bulevardi, Veliaj i është përgjigjur se e gjithë administrata e bashkisë kopjon sjelljen e kryetarit dhe duke qenë se Basha nuk shkon në punë edhe administrata e tij nuk punon./shqiptarja/
.
Previous Post Next Post