Halim Kosova: Konfliktet politike kanë dëmtuar interesat e qytetarëve

Halim Kosova: Konfliktet politike kanë dëmtuar interesat e qytetarëve

Kandidati i djathtë për kryetar Bashkie në Tiranë, Halim Kosova u takua me banorë të njësisë 3 në zonën e Pediatrisë. Kosova u ndal në faktin se konflikti politik në vend ka dëmtuar interesat e qytetarëve, dhe solli si shembull bllokimin e banesa sociale për të pastrehët.

“Çdo konflikt politik në këtë vend është kthyer në një problem më vete për jetën e përditshme të qytetarit. Nuk mund të ketë asnjë lloj agresiviteti ndaj meje që të më bëjë të kthej rrugën e vendosur që çdo minutë ta shfrytëzoj për të gjetur një zgjidhje për ju. Jam këtu për të dhënë zgjidhjen e duhur dhe të marr vendimin e duhur në kushte shumë të vështira, por me qetësinë, maturinë dhe eksperiencën që unë kam”, tha Kosova.

Previous Post Next Post