Mos neglizhoni që të votoni Elhaida Danin

Shanset për një fitore madhështore që do ta sillte Festivalin Europian te Këngës te organizohej vitin tjeter ne Tirane, janë reale duke pare pelqimin e mbarë Europës për këngën shqiptare. Por qe ky sukses te behet realitet, sot ne mbremje mbasi te perfundoje performimi ne skene i te gjitha kengeve, Elhaida Dani dhe delegacioni shqiptar ne Vjene kane nevoje per te gjitha votat e mundshme qe shqiptaret qe jetojne jashte kufijve te Shqiperise mund te japin.

Te gjithe shqiptaret qe jetojne ne Mal te Zi, Malte, Finlande, Greqi, Portugali, Rumani, Bjellorusi, Moldavi, Azerbajxhan, Letoni, Serbi, Estoni, Danimarke, Zvicer, Belgjike, France, Armeni, Irlande, Suedi, Gjermani, Australi, Ceki, Spanje, Austi, Maqedoni, Slloveni, Hungari, Angli, Gjeorgji, Lituani, Holande, Poloni, Izrael, Rusi, San Marino, Itali, Islande, Qipro dhe Norvegji duhet te votojne duke derguar nje mesazh me tekst “26” ne numrin e telefonit qe do te publikohet ne televizionet publike te vendeve te siperpermendura.
Koha e votimit eshte 15 minuta dhe fillimi dhe perfundimi i saj behet i ditur nga prezantuesit e festivalit, ndaj duhet te jeni te kujdesshem qe te mos e humbni momentin kur ndihma juaj do ti duhet me se shumti Shqiperise.
Jemi 10 milione shqiptare ane e mbane botes ndaj duhet te mobilizohemi qe ti tregojme te gjitheve forcen tone kur bashkohemi.
Previous Post Next Post