Holanda ndalon pjesërisht burkan

Holanda ndalon pjesërisht burkan
Qeveria e Holandës ka miratuar planet për ndalimin e pjesshëm të vellos islamike në vendet publike, përfshirë shkollat, spitalet dhe transportin publik.

Propozuar, megjithatë, nuk vlen për veshjen e vellos në rrugë, kanë thënë zyrtarët.

Gratë që nuk e respektojnë këtë, mund të gjobiten me deri në 405 euro.

Vetëm disa qindra gra në Holandë veshin burka.

Propozimi tashmë do t’i dërgohet një paneli të këshilltarëve ligjorë për vlerësim./rel/
Previous Post Next Post