Filmon fshehurazi Mamanë për ta ndihmuar të gjejë Partner

Alex Lyngaas dëshiron me të vërtetë të ndihmojë mamanë e tij, Eva, të gjejë një partner të mirë. Kështu që ai shpenzojë një vit të tërë duke e filmuar fshehurazi  atë, dhe filmimet i postoi në rrjet në Ditën e Nënës, duke shpresuar që mamaja e tij të gjejë dashurinë.

Në këtë video, të titulluar "Në kërkim të Adamit", Lyngaas thotë: "Dëshiroj t'ju prezantoj mamanë time, Eva, e cila është "single" dhe meriton një partner të mirë.

Eva është 69 vjeçare, nga Republika Çeke, e cila jeton në Norvegji. "Vitet e fundit ajo është përpjekur për të gjetur dashuri, madje ka qenë edhe në disa takime dashurie, por thjeshtë s'ka funksionuar," shpjegon Lyngaas.

Lyngaas mendon dikë që të ndajë të njëjtat interesa me mamanë e tij, si të luajturit tenis, natyra, noti, skitë, etj.
Previous Post Next Post