Asgjesohen 1660 rrënjë kanabis në Shkodër

Asgjesohen 1660 rrënjë kanabis në Shkodër
Policia e Shkodrës, në vijim të operacioneve antikanabis, për gjetjen dhe asgjësimin e bimëve narkotike të mbjella, ka asgjësuar 1660 rrënje bimë narkotike kanabis sativa.

“Konkretisht në fshatin Mllue, bashkia Vau i Dejës, në Shkodër, janë gjetur dhe asgjësuar 7 parcela me  800 rrënjë bimë  narkotike te dyshuara si kanabis sativa.

Në fshatin Dardhë, në komunën Shosh, në Shkodër, janë gjetur dhe asgjësuar dy parcela me 510 rrënjë bimë narkotike të dyshuara si kanabis sativa.

Si dhe në fshatin Gushtë, në komunën Temal, në Shkodër, janë gjetur dhe asgjësuar 6 (gjashtë) parcela me 350 rrënjë bimë narkotike kanabis sativa.

Këto bimë u asgjësuan në vend me anë të djegies ku një pjesë e tyre u mor në cilësinë e provës materiale.

Policia po punon për identifikimin dhe kapjen e autorëve.
Previous Post Next Post