Zgjedhjet, 54 parti politike të regjistruara në KQZNumërohen 54 parti politike të regjistruara deri tani në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve, që do të garojnë në zgjedhjet vendore të 21 qershorit.

Më poshtë vijon regjistri i partive politike të regjistruara në KQZ deri më datë 14 prill:

1.Partia për Europianizimin dhe Integrimin e Shqipërisë
2. Minoriteti Etnik Grek për të Ardhmen
3. Aleanca për Barazi dhe Drejtësi Europiane
4. Partia për Mbrojtjen e të Drejtave të Punëtorëve të Shqipërisë

5. Partia Popullore Kristiandemokrate e Shqipërisë
6. Partia Kristian Demokrate e Shqipërisë
7. Partia e Çështjeve Shqiptare
8. Partia e Unitetit Kombëtar
9. Partia Social Punëtore Shqiptare
10. Partia Mendimi i Djathtë Liberal
11. Partia Bashkimi Demokrat Shqiptar
12. Partia Shqiptare Atdheu
13. Partia Demokratike e Bashkimit Mysliman Shqiptar
14. Partia Republikane Shqiptare
15. Partia Socialiste e Shqipërisë
16. Partia Socialdemokrate e Shqipërisë
17. G99
18. Partia Socialiste e Vërtetë ’91
19. Partia Komuniste e Shqipërisë 8 Nëntori
20. Partia Demokratike
21. Lëvizja Socialiste për Integrim  –
22. Partia Demokristiane e Shqipërisë
23. Lëvizja Demokratike për Vlera Mirëqënie Progres
24. Partia Ardhmërija Shqiptare
25. Partia “Personat me Aftësi të Kufizuar”
26. Partia Forca Rinia
27. Partia Lidhja Demokristiane Shqiptare
28. Partia Ligj dhe Drejtësi
29. Partia Lëvizja Demokratike për Ndryshim
30. Partia Bashkimi për të Drejtat e Njeriut
31. Partia Aleanca Demokristiane e Shqipërisë
32. Partia Komuniste e Shqipërisë
33. Partia Socialiste e Moderuar
34. Partia e të Drejtave të Mohuara-e Re
35. Partia Fronti i Majtë
36. Partia e Reformave Demokratike Shqiptare
37. Partia Aleanca Popullore
38. Partia Balli Kombëtar Demokrat
39. Partia Aleanca Demokratike
40. Partia Lëvizja e Legatit
41. Partia Aleanca për Demokraci dhe Solidaritet
42. Partia Balli Kombëtar
43. Partia Lëvizja për Zhvillim Kombëtar
44. Partia e Punës e Shqipërisë
45. Partia Demokracia Sociale
46. Partia Agrare Ambientaliste e Shqipërisë
47. Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet
48. Partia “Lëvizja për Drejtësi e Shqipëtarëve”
49. Partia “Ora e Shqipërisë”
50. Partia për Mbrojtjen e të Drejtave të Emigrantëve
51. Partia e Gjelbër
52. Partia Aleanca Arbnore Kombëtare
53. Partia Konservatore
54. Partia Aleanca Maqedonase për Integrimin Europian.
Previous Post Next Post