"Doruntina" shfaqet në Nju Jork


DORUNTINA-Reklama--300x227

Teatri ODA dhe Blessed Unrest shfaqin shfaqjen dy gjuhësore “Doruntina” në Nju Jork, SHBA.
Një martesë që e refuzon traditën, një udhëtim i pamundur mbi kalë, një vëlla që e sfidon varrin. Inspiruar nga legjenda shqiptare siç është e shkruar nga Ismail Kadare, DORUNTINA është një rrëfim mitik i dashurisë së ndaluar dhe rrezikut të Besës që nuk mund thyhet kurrë.
Ilirë Vinca Çelaj, Kevin Chu, Eshref Durmishi, Nëntor Fetiu, Njomëza Ibraj Fetiu, Tatyana Kot, Poppy Liu, and Nathan Richard Wagner.
Shfaqja ‘DORUNTINA’ ne New York
Vendi: The InterArt Theatre 500 W 52nd Str. 10 ave
Datat: 23, 24 dhe 25 Prill ora 20:00 | 26 Prill ora
17:00 |
27 Prill ora 19:00 | 30 Prill ora 20:00 | 1 & 3 Maj ora 20:00
4 Maj ora 19:00 | 7, 8, 9 Maj ora 20:00 | 10 Maj ora 17:00
Biletat Online: $18 Teke (4+ Persona $15) www.blessedunrest.org
*Gjithashtu dy shfaqje më 2 Maj në Emelin Theatre në Westchester (http://www.emelin.org/events-view/theatre)
Shfaqja organizohet në bashkëpunim me Ministrinë e Diasporës së Qeverisë së Republikës së Kosovës. “Doruntina” është një bashkëprodhim i Teatrit ODA dhe Blessed Unrest nga Nju Jorku./Dielli/
Previous Post Next Post