(VIdeo) Lulja që bëhet e tejdukshme kur bie shi


  Petalet e një luleje që rritet në Kinë dhe Japoni, bëhen transparente në momentin që bien në kontakt me ujin.
Natyra nuk pushon së befasuari me bukuritë e saj. Një ndër mrekullitë e saj është një bimë që njihet si "Lulja Skelet."

"Leulja Skelet" rritet kryesisht në Kinë dhe Japoni. Në momentin e parë që kjo lule bie në kontakt me ujin, bëhet e tejdukshme dhe ngjan tamam si një xham.

Pas shiut, kur "Lulja Skelet" thahet, kthehet sërish në gjendjen e mëparshme.
Gjatë verës, lulet bien nga kërcelli dhe zëvendësohen me kokrra blu që shkëlqejnë.
Previous Post Next Post