Alarm! Vjen peshku helmues në Detin Adriatik!

Alarm! Vjen peshku helmues në Detin Adriatik!

 Ka mbërritur në ujërat e Adriatikut peshku helmues  lëkur-agjendë. Alarmi vjen nga Instituti Oqeanografik Spalato. Ditët e fundit, peshkatarët në Itali kanë kapur një numër të lartë peshqish.

Ekspertët thonë se peshku me emrin  “Lagocephalus Celeratus”,  njihet ndryshe si peshku lëkur-argjendë. Mishi i tij përmban toksina të rrezikshme  për njerëzit.

Ai  provokon paralizë të sistemit të frymëmarrjes  dhe mund të shkaktojë vdekjen e menjëhershme.

Alarm! Vjen peshku helmues në Detin Adriatik!
Prezenca e tij në Mesdhe përbën rrezik vdekjeprurës për ata që s'e njohin./Shqip/
Alarm! Vjen peshku helmues në Detin Adriatik! Alarm! Vjen peshku helmues në Detin Adriatik! Reviewed by Oculus News on 12/21/2014 07:25:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.