Vladimir Putin kërkon t'ia kalojë Xhinxhis Kanit me 16 milion pasardhës: Propozimi në Parlament: ruset me barrë nga sperma e Putin


Vladimir Putin kërkon t'ia kalojë Xhinxhis Kanit me 16 milion pasardhës: Propozimi në Parlament: ruset me barrë nga sperma e Putin

Një propozimi skandaloz dhe i paimagjinueshëm për botën perëndimore ka ardhur nga deputetja ruse Yelena Borisovna Mizulina. Gjatë seancës plenare të parlamentit rus, Duma, Mizulina propozoi që gratë e vendit të mbeten shtatzëna nga Vladimir Putin dhe se e gjitha kjo të bëhet e mundur nga shpërndarja e spermës së tij.


Ajo e ka argumentuar propozimin e saj, se vetëm në këtë formë do të ishte e mundur shpërndarja e madhështisë ruse nëpërmjet materialit gjenetik të presidentit rus. Më tej, Mizulina ka propozuar se fëmijët e lindur nga sperma e Putin në të ardhmen do të kenë një formim elitar politik e ushtarak në shtetin e Rusisë.

Ngjarje të tilla nuk janë të izoluara në historinë e diktatorëve, ku diktatorët synojnë të përhapin sa më shumë farën e tyre. Një studim i kohëve të fundit konkludoi që një në 200 meshkuj në mbarë botën ose 16 milion njerëz janë pasardhës të Xhinxhis Kanit, perandorit gjakatarë të Perandorisë së Mongolisë të shekullit 13, e cila ishte më e madhja për kohën e vet. Siç duket perandori e shpenzonte kohën duke bërë seks me një sërë femrash. Duke pasur parasyshë që në kohën e sotme ekzistojnë mënyra të tjera për të lënë shtatzënë femrat dhe për të përhapur farën, duket se Putin po e shfrytëzon këtë mënyrë për t'ia kaluar Xhinxhis Kanit.
Previous Post Next Post