Vriten 10 militantë të ISIS nga bombardimet e koalicionit

Të paktën 10 militantë të ISIS janë vrarë gjatë ditës së djeshme nga bombardimet e koalicionit ndërkombëtarë të udhëhequr nga SHBA.

Komandanti i forcave të armatosura të Anbar, Rashid Felih, tha për agjencinë shtetërore turke Anadolu se avionët e koalicionit kanë goditur dy pozicione të ISIS në distriktit Anbar.

Në një tjetër sulm, militantët e ISIS kanë bombarduar shtëpinë e Abdulvahhab es-Saidi, governator dhe komandant i operacioneve të provincës "Salahadin".


Ndërkohë që koalicini ndërkombëtarë i udhëhequr nga SHBA është duke vijuar sulmet ajrore kundër objektivave të ISIS..
Previous Post Next Post