Stoltenberg sekretari i ri i NATO-s


Stoltenberg prej sot sekretar i ri i NATO-s
Jens Stoltenberg prej sot është sekretar i përgjithshëm i NATO-s. Ai prej sot zyrtarisht ka pranuar detyrën nga sekretari i deritanishëm danezi Anders Fogh Rasmussen.

Ish-kryeministri norvegjez Stoltenberg u në krye të aleancës më të madhe ushtarake në muajin mars dhe se me këtë për herë të parë vjen një norvegjez në krye të NATO-s.


Stoltenberg, 55 vjeç është i njohur me karrierën e tij politike dhe diplomatike me kryerjen e disa detyrave në kuadër të qeverisë norvegjeze..
Previous Post Next Post