Rusia njeh Kosovën në televizionin shtetërorë


 Televizioni shtetëror rus, duke raportuar për vizitën e presidentit të Rusisë, Vladimir Putin, në Beograd, ka paraqitur hartën e Serbisë “pa Kosovën”, njofton B92.

Në lajmet e kanalit të parë, pas paralajmërimit, është kyçur reporteri nga vendi i ngjarjes dhe është shfaqur grafika e territorit të ish-Jugosllavisë.

Ngjyra e Serbisë në këtë grafikë, ka dalluar nga ajo e Kosovës.

Rusia, ashtu si edhe Serbia, kundërshton fuqishëm pavarësinë e Kosovës..
Previous Post Next Post