Protesta masive të pencionistëve në Athinë, shkak reforma e pencioneve


Protesta masive të pencionistëve në Athinë, shkak reforma e pencioneve


Sheshi qendrorë në Athinë është bllokuar ditën e sotme për shkak të një proteste që po mbajnë një turmë pencionistësh.

Protesta nisi sot në mëngjes(Enjte) dhe si objekt kryesorë ka kundërshtinë e qeverisë për reformën në pencione, që në thelb përfshin humbjen e një sërë benefiteve, sipas grekes ekathimerini.

Protesta masive të pencionistëve në Athinë, shkak reforma e pencioneve Protesta masive të pencionistëve në Athinë, shkak reforma e pencioneve Reviewed by Oculus News on 10/02/2014 02:41:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.