Procedohet kryekomunari dhe dy punonjës në Kuçovë, favorizonin ndërtimet pa leje


Procedohet kryekomunari dhe dy punonjës në Kuçovë, favorizonin ndërtimet pa leje

Procedim penal kreut të Komunës Perondi në Kuçovë dhe 2 punonjësve të tjerë. Mbi këta të fundit rëndon akuza e favorizimit të ndërtimeve pa leje në komunë.

Kështu bëhet me dije se ka nisur procedim penal për kryekomunarin Rexhep Hajdëri si dhe për dy punonjësit e tjerë të komunës, Edmond Matarangasi e Ylmi Shurdha.

Previous Post Next Post