Kreu i të verbërve abuzon me 1.2 milion dollarë me fondet

Kreu i Shoqatës së të Verbërve Sinan Tafaj është kallëzuar nga Ministria e Mirëqenies Sociale për shpërdorim të fondeve. Tafaj akuzohet se ka përfituar nga fondet e shoqatës, dhe i ka shpërdoruar ato.

Ministria e Mirëqenies Sociale ka konstatuar shkeljet nga kreu i Shoqatës së të Verbërve nga 2005-2014.

Pas lajmit të publikuar më 22 korrik nga “A1 Report” dhe “Shqiptarja.com”, për godinën e Qendrës Kombëtare të Rehabilitimit të të Verbërve për të cilën u dhanë 1.14 mln dollarë por nuk u realizua investimi, Ministria e Mirëqenies nisi një audit të brendshëm për Sinan Tafajn.

 Kreu i Shoqatës së të Verbërve, Tafaj, dyshohet për përvetësim fondesh në vlerën e 1.2 milionë dollarëve.
Previous Post Next Post