Bushati në Beograd: Nuk duhet të shqetësoheni nga vizita

Bushati në Beograd: Vizita nuk duhet të shqetësoheni nga vizita
Ministri i Punëve të Jashtme, Ditmir Bushati dhe Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Tregtisë dhe Sipërmarrjes, Arben Ahmetaj, morën pjesë sot në takimin e ministrave të vendeve të Ballkanit që po mbahet në Beograd.

Pas takimit, ministri Bushati i është përgjigjur interesit të agjencive mediatike serbe dhe disa rrjeteve globale si, “Tanjug”, “PRVA”, “RTS”, “Reuters”, “Al-Jazera Balkan”, “Blic”, “Kurir”, “Vecernji Novosti”, “Slovenacka Agencija”, “Nova Agencija”, “AFP”, për vizitën në Beograd dhe në Preshevë, duke e cilësuar si “një intervistë ndryshe në Beograd”.


“Kjo vizite nuk duhet t’ju shqetësojë, është një praktike normale në të gjitha vendet evropiane”, është shprehur ministri Bushati.

Ministri Bushati ka theksuar se, “Shqipëria është anëtare e NATO-s dhe kandidate në BE (ashtu si Serbia) dhe ne e nxisim Serbinë që të rishikojë kursin e saj në raport më Perëndimin”.
Previous Post Next Post