Gjykata akuzon 7 inventarizuesit e Bankës së Shqipërisë me "Shpërdorim Detyre"

Çekiçi i gjykatës
Gjykata u ka komunikuar sot akuzën 7 inventarizuesve të Bankës së Shqipërisë. Këta persona akuzohen për shpërdorim detyre pas skandalit të vjedhjes së 713 milionë lekëve në BSH.

Gjykata i ka komunikuar akuzën Emiliano Lamçes, Bahri Allushit, Ilir Dedjës, Gentian Jahjës, Mehdi Markut, Mehdi Mollës dhe Fatbardha Gurthit. 6 nga inventarizuesit janë në masë arrest shtëpi ndërsa Emiliano Lamçe ka masën e sigurisë “detyrim paraqitje”.balkanweb/.

Previous Post Next Post