Babai u lë fëmijëve trashëgim "gishtin e mesit" në varr

 
Një mesazh i çuditshëm në gurin e varrit të një personi nga Spanja, i cili e kishte lënë testament që ky mesazh së bashku me një "gisht" mermeri të vendosej në krye të varrit.

I mërzitur me fëmijët dhe të afërmit e tij të cilët nuk kishin qenë besnik deri sa kishte qenë gjallë, ai ka vendosur që asgjë nga pasuria të mos i kalojë fëmijëve të tij, transmeton Albeu.

 
"Ndonjëri prej jush do vijë me lule në duar, e të tjerët do të më vizitoni duke u lutur, por fundi i udhëtimit tuaj është këtu. Ju pres ...", shkruhet në mesazhin e tij.

Mbi këtë mesazh është vendosur me mermer gishti i mesëm për të përcjellur mesazhin se asgjë nga pasuria e tij, nuk do t'iu takojë atyre.

Edhe pse ka patur kritika, mesazhi dhe gishti prej mermeri është vendosur pasi ishte në testamentin e të vdekurit.

.
Previous Post Next Post