Minoritarët e PBDNJ dhe MEGA në prag të bashkimit


Minoritarët e PBDNJ dhe MEGA në prag të bashkimit

Dy partitë minoritare, Partia Bashkimi për të Drejtat e Njeriut dhe Partia e Minoritetit Etnik Grek për Ardhmërinë janë drejt bashkimit.

Mbrëmjen e sotme, këto dy parti po zhvillojnë një takim të përbashkët në qytetin e Sarandës. Bëhet e ditur se dy partitë po organizojnë një aktivitet përgatitor për kongresin e OMONIA-s.

PBDNJ, drejtohet nga Vangjel Dule, ndërsa Kristo Kiço drejton MEGA-n.

Previous Post Next Post