Arrestime dhe bastisje në Pejë


Arrestime dhe bastisje në Pejë

Sot në mëngjes ka nisur një aksion policorë në Pejë. Ky aksion ka për qëllim bastisjen e disa lokacioneve në këtë qytet. Express merr vesh se deri tani janë arrestuar disa persona.

Fillimin e këtij aksioni e ka konfirmuar për Express edhe zëdhënësi i Policisë së Kosovës, Brahim Sadriu. Ai nuk ka thënë shumë detaje por vetëm ka thënë se ky aksion ka nisur në mëngjes.

“Krejt çfarë mund të ju them është se në rajonin e Pejës është duke u zhvilluar një operacion i Policisë në koordinim me Prokurorinë kompetente”, ka thënë Sadriu.
.
Previous Post Next Post