Papa falënderon Shën Marinë për suksesin e vizitës në Shqipëri: i dhuron buqetën me lule të marrë nga "Betania"


 Papa Françesko kreu një vizitë private në Bazilikën e Shën Marisë sot për të falënderuar Zonjën për suksesin e ditës së tij apostolike që zhvilloi në Shqipëri ditën e djeshme, raporton Radio Vatikani.

Në deklaratën e shkurtër të drejtorit të shtypit të Atit të Shenjtë, Frederiko Lombardi, ai tha që Papa bëri një shëtitje në qendër të qytetit për të takuar Zonjën dhe dhe popullin romak - Mbrojtësen e romakëve.

Papa i dhuroi Zonjës një buqetë me lule të cilën ia kishin dhuruar dje pasditet gjatë takimit në qendrën "Betanja".

Papa u kthye në Vatikan rreth orës 12:30, raporton Radio Vatikani.
Previous Post Next Post