Apple shet mbi 10 milion iPhone të rinj që në javën e parë
New York Times raporton që Apple ka shituar 10 milion iPhone në fundjavën e parë

Kompania deklaroi të hënën se ka shitur më shumë se 10 milionë iPhone 6 dhe modele 6 Plus gjatë tre ditëve kur këto modele ishin prezente në vitrinat e dyqaneve të vendeve më të zhvilluara.

"Fundjavën e parë kërkesa për iPhone ishte më e madhe sa mundësitë tona për të furnizuar tregjet," tha Walter Piecyk, menaxher në BTIG Research.

Kompania parashikonte të shiste nga 6.5 në më pak se 10 milionë iPhone.

Kjo shënon një tjetër sukses për kompaninë Apple, ku siç duket, suksesi i saj nuk njeh limite.
Previous Post Next Post