(Video) Ishulli arbnesh në Kroaci ku shqipja tingëllon hyjnore


 Reportazhi “Një ishull arbnesh në Kroaci”, është realizuar gjatë muajit shkurt 2014, nga ekipi i TVSH-së me gazetar Genc Ymeraj, ku jane shfrytëzuar pamjet-imazhet nga Arbneshi i Zarës. 


Vetë Zara dhe ajo që e pasuron e fisnikëron këtë reportazh janë bashkëbiseduesit: Alma Stipçeviq, – e motra e ilirologut Akademik prof. Dr. Aleksandër Stipçeviq, vetë Aleksandër Stipçeviqi, ish basketbollisti dhe traineri Josip – Pino Gjergja, futbollisti Pino Petani, gazetari Shenoll Selimoviq etj.
(Video) Ishulli arbnesh në Kroaci ku shqipja tingëllon hyjnore (Video) Ishulli arbnesh në Kroaci ku shqipja tingëllon hyjnore Reviewed by Oculus News on 9/27/2014 03:28:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.