Supervjedhja e Shtetit, Braçe: Nuk ka përgjegjës që shpëton

Erjon Braçe, lidhur me vjedhjene rëndë të Thesarit të Bankës së Shqipërisë, tha se ata persona që janë përgjegjes për vjedhjennuk mund ti shpëtojnë ligjit.


Kreu i Komisionit të Ekonomisë, në një postim të tijin, u shpreh se nuk po hesht për këtë çështje, por se po pret fakte dhe prova që të mund të flasë me përgjegjesë të plotë.


“I pranoj me shume kënaqesi, ironinë, vërejtjet, kritikat, urdhrat e të gjithë atyre që për 8 vjet heshtnin. Tani ata po flasin. E kam fjalën për vjedhjen në Bankën e Shqipërisë. Një këshillë kam, veçanërisht kur më drejtohen mua. Nuk po hesht, po pres të kem fakte dhe prova. Njëheresh popres të dëgjoj deklaratë zyrtare nga Prokuroria e Republikës. Unë nuk jam mësuar të flas pa to, edhe në opozitë edhe tani. Ka që e bëjnë. Hamendjet i shesin për të vërteta! Une jo! Bënini durim dhe pak ditë. Nuk ka përgjegjes që do mund të shpetoje”, ka shkruar Braçe.
Previous Post Next Post